Smješten u Utjesi samo 50 metara od plaže hotela De Lara, ovi apartmani sa sopstvenom kuhinjom i sa svojim balkonima nude predivan pogled na Jadransko more. Gosti mogu uživati u 2 spoljašnja bazena, ili šetati do prijatne plaže Uvala Maslina, udaljene 500 metara. 

Svaki od klimatozovanih apartmana u ovom hotelu ima kupatilo sa tušem i dnevni boravak sa TV - om sa satelitskim programima. Gosti mogu kupovati namirnice u obližnjem supermarketu, 50 metara udaljenog od hotela, i pripremati svoje obroke u svojoj kuhinji ili čajnoj kuhinji.

 

Foto galerija:

Nakon potpunog renoviranja, Hotel „Princess – Beach&Conference Resort“  je otvorio svoja vrata za goste u avgustu 2007. i sada sija sa 4 zvijezdice.  Smješten u najatraktivnijem dijelu Bara, duž šetališta pored mora, hotel je okružen baštama, muzejem (koji je bio kraljev dvor) i sportskim igralištima. U hotelu ima 135 soba, 12 Delux apartman (85m2), 15 Junior apartman (50 m2) i 2 sobe za invalide. Hotelski sadržaji obuhvataju restoran, a la carte restoran,  banket salu, lobby bar, piano bar, bar pored bazena, glavnu konferencijsku salu i 2 dodatne konferencijske sale, wellness i spa centar, unutrašnje i spoljašnjie bazene, privatnu pješčanu / stjenovitu plažu.

 

Foto galerija:

Poznati turistički kompleks sa 754 sobe i 220 apartmana sa sopstvenom kuhinjom se nalazi u lijepom parku blizu Slovenske plaže, po kojoj je i dobio ime, na svega 600-800m od starog grada Budve. Smještajne jedinice su raspoređene u više manjih dvospratnih zgrada povezanih hodnicima i stazama i sa izlazom prema glavnom šetalištu gdje se nalaze prodavnice, butici, cafe barovi, kiosci.. Naselje raspolaže sa dva restorana, spoljašnjim bazenom, stolovima za stoni tenis, teniskim terenima, dječijim igralištima. Plaža (udaljena 50 do 100m) je javna, sa mogućnošću iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.

 

Foto galerija:

Iako je predstavlja zasebnu jedinicu, hotel "Aleksandar" je dio turističkog kompleksa "Slovenska Plaža" sa 440 kreveta u, uglavnom, dvokrevetnim sobama. Hotel nudi polupansion i all inclusive. Njegova ponuda uključuje glavni restoran, aperitiv bar, snack bar, poslastičarnicu, spoljašnji bazen. Hotel je svega 100m udaljen od Slovenske plaže, glavne gradske plaže u Budvi, koja nudi brojne sportske aktivnosti. Takodje, hotel je svega 15 minuta lagane šetnje udaljen od starog grada Budve gdje se nalazi i većina restorana, prodavnica i cafe barova.

 

Foto galerija:

Hotel "Blue Star" je mali poslovni hotel, lociran u srcu Budve. Nudi 24 prijatno uređene sobe u gradu muzike, festivala, teatra i predivnih plaža.

 

Foto galerija:

Ovaj trospratni mali hotel sa 19 smještajnih jedinica (soba i junior spartmana) se nalazi u stambenom dijelu Budve, pored zaobilaznice, 700 m od plaže i 1,5 km od starog grada Budve. Hotel nudi usluge restorana, spoljašnje terase koja se u ljetnjem periodu takođe koristi i kao terasa restorana, aperitiv bara, bazena, jakuzzi-a, saune i malog dječijeg  igrališta.

 

Foto galerija:

Zbog svoje lokacije pored samog starog grada Budve i pored mora, »Avala Resort & Villas«je relativno blizu svim važnijim turističkim atrakcijama, kao i važnijim poslovnim objektima u Budvi. Ovaj hotel modernog dizajna nudi sve pogodnosti koje se očekuju od hotela njegove klase, a sve u cilju pružanja maksimalnog komfora svojim gostima. Hotel raspolaže osnovnim smještajnim jedinicama, od kojih neke imaju pogled na more, junior apartmanima, vilama sa predivnim pogledom na more, sve sa balkonima, klima uređajima, kablovskom televizijom, garderobom i fenom. Hotel nudi raznovrsne pogodnosti i usluge uključujući restoran, zatvorene i otvorene bazene, spa centar sa masažama, jakuzzi-jem, salom za fitness, saunom. Hotel nudi toplu i tradicionalno gostroprimljivu atmosferu uz postovanje svih internacionalnih standarda.

 

Foto galerija:

Moderan hotel smješten u blizini magistrale, na 100 metara od bečićke plaže. Posjeduje  dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmane za 2,4 i 5 osoba, pružajući maksimalnu udobnost. Prijatan restoran, kafe bar, teretana, sauna, jacuzzi  će pružiti pravi užitak našim gostima.

 

Foto galerija:

Hotel "Stella di Mare" je mali, porodični hotel otvoren 2008.godine. Smješten je 300 metara od predivne bečićke plaže i oko 4 km od Starog grada Budve. Opremljen je u modernom stilu i ima 18 soba i apartmana.U hotelu se nalaze sledeći sadržaji: restoran sa terasom, kafe – bar, privatni parking, jacuzzi i sauna, kablovska TV, intenet . Hotel nudi uslugu noćenje&doručak.

 

Foto galerija:

"The Queen of Montenegro" je moderan luksuzan hotel sa četiri zvijezdice, smješten na predivnom panoramskom mjestu u Bečićima. Hotel je udaljen samo 4 km od Budve , glavnog turističkog centra crnogorske obale. Struktura hotela uključuje: 233 sobe, 9 luksuznih rezident  apartmana, 4 junior apartmana, glavni show kitchen restoran, a la carte restoran, barove, plažni bar i restoran, unutrašnji i spoljašnji bazen na prostranoj terasi sa najljepšim pogledom na bečićku plažu, privatnu plažu organizovanu i opremljenu po najvišim standardima, wellness centar, kazino, konferencijsku salu i sportski teren. Sa svojim sadržajima, odličnom uslugom i prijatnom atmosferom, ovaj hotel predstavlja jedan od najprijatnijih mjesta na crnogorskoj obali.

 

Foto galerija: