Smješten u Utjesi samo 50 metara od plaže hotela De Lara, ovi apartmani sa sopstvenom kuhinjom i sa svojim balkonima nude predivan pogled na Jadransko more. Gosti mogu uživati u 2 spoljašnja bazena, ili šetati do prijatne plaže Uvala Maslina, udaljene 500 metara. 

Svaki od klimatozovanih apartmana u ovom hotelu ima kupatilo sa tušem i dnevni boravak sa TV - om sa satelitskim programima. Gosti mogu kupovati namirnice u obližnjem supermarketu, 50 metara udaljenog od hotela, i pripremati svoje obroke u svojoj kuhinji ili čajnoj kuhinji.

 

Foto galerija:

Nakon potpunog renoviranja, Hotel „Princess – Beach&Conference Resort“  je otvorio svoja vrata za goste u avgustu 2007. i sada sija sa 4 zvijezdice.  Smješten u najatraktivnijem dijelu Bara, duž šetališta pored mora, hotel je okružen baštama, muzejem (koji je bio kraljev dvor) i sportskim igralištima. U hotelu ima 135 soba, 12 Delux apartman (85m2), 15 Junior apartman (50 m2) i 2 sobe za invalide. Hotelski sadržaji obuhvataju restoran, a la carte restoran,  banket salu, lobby bar, piano bar, bar pored bazena, glavnu konferencijsku salu i 2 dodatne konferencijske sale, wellness i spa centar, unutrašnje i spoljašnjie bazene, privatnu pješčanu / stjenovitu plažu.

 

Foto galerija: