U samom centru Budve, sa pogledom na Jadran smješten je luksuzni hotel sa 4+ zvjezdice - Hotel Budva.

‍Glavno šetalište, rivijera, Stari grad i Marina na korak su od hotela, oaze mira i premium iskustva. Ukoliko želite da iskusite Budvu u dinamičnoj i opuštenoj atmosferi, prave čari se nalaze u neposrednoj blizini – plažni barovi, noćni klubovi, tržni centri.

Sve što poželite čeka vas na jednom mjestu.

 

Hotel Adria je moderan i elegantan hotel sa 4 zvjezdice u srcu Budve, a istu zgradu dijeli sa tržnim centrom TK Plaza.

To je savršeno mjesto za vas ako želite da istražite Budvu i Stari grad, uživate u njegovim plažama, prelijepoj morskoj šetnjici, restoranima, noćnim klubovima, šopingu ili da obavite neki posao.

Za svoj udoban boravak birajte između 74 superior dvokrevetne i porodične sobe, luksuznih apartmana i visoko ekskluzivnog penthausa sa spektakularnim pogledom na more.

 

Poznati turistički kompleks sa 754 sobe i 220 apartmana sa sopstvenom kuhinjom se nalazi u lijepom parku blizu Slovenske plaže, po kojoj je i dobio ime, na svega 600-800m od starog grada Budve. Smještajne jedinice su raspoređene u više manjih dvospratnih zgrada povezanih hodnicima i stazama i sa izlazom prema glavnom šetalištu gdje se nalaze prodavnice, butici, cafe barovi, kiosci.. Naselje raspolaže sa dva restorana, spoljašnjim bazenom, stolovima za stoni tenis, teniskim terenima, dječijim igralištima. Plaža (udaljena 50 do 100m) je javna, sa mogućnošću iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.

 

Foto galerija:

Iako je predstavlja zasebnu jedinicu, hotel "Aleksandar" je dio turističkog kompleksa "Slovenska Plaža" sa 440 kreveta u, uglavnom, dvokrevetnim sobama. Hotel nudi polupansion i all inclusive. Njegova ponuda uključuje glavni restoran, aperitiv bar, snack bar, poslastičarnicu, spoljašnji bazen. Hotel je svega 100m udaljen od Slovenske plaže, glavne gradske plaže u Budvi, koja nudi brojne sportske aktivnosti. Takodje, hotel je svega 15 minuta lagane šetnje udaljen od starog grada Budve gdje se nalazi i većina restorana, prodavnica i cafe barova.

 

Foto galerija:

Hotel "Blue Star" je mali poslovni hotel, lociran u srcu Budve. Nudi 24 prijatno uređene sobe u gradu muzike, festivala, teatra i predivnih plaža.

 

Foto galerija:

Ovaj trospratni mali hotel sa 19 smještajnih jedinica (soba i junior spartmana) se nalazi u stambenom dijelu Budve, pored zaobilaznice, 700 m od plaže i 1,5 km od starog grada Budve. Hotel nudi usluge restorana, spoljašnje terase koja se u ljetnjem periodu takođe koristi i kao terasa restorana, aperitiv bara, bazena, jakuzzi-a, saune i malog dječijeg  igrališta.

 

Foto galerija:

Zbog svoje lokacije pored samog starog grada Budve i pored mora, »Avala Resort & Villas«je relativno blizu svim važnijim turističkim atrakcijama, kao i važnijim poslovnim objektima u Budvi. Ovaj hotel modernog dizajna nudi sve pogodnosti koje se očekuju od hotela njegove klase, a sve u cilju pružanja maksimalnog komfora svojim gostima. Hotel raspolaže osnovnim smještajnim jedinicama, od kojih neke imaju pogled na more, junior apartmanima, vilama sa predivnim pogledom na more, sve sa balkonima, klima uređajima, kablovskom televizijom, garderobom i fenom. Hotel nudi raznovrsne pogodnosti i usluge uključujući restoran, zatvorene i otvorene bazene, spa centar sa masažama, jakuzzi-jem, salom za fitness, saunom. Hotel nudi toplu i tradicionalno gostroprimljivu atmosferu uz postovanje svih internacionalnih standarda.

 

Foto galerija: