Hotel Falkensteiner Montenegro vam želi dobrodošlicu u Budvu – istinski dragulj ušuškan u slikovitom pejzažu obale Jadranskog mora. Ovo je prvi hotel u Crnoj Gori, namijenjen gostima i porodicama sa djecom starijom od 14 godina. Smješten na brdu, okružen bujnim zelenilom sa ekskluzivnim prilazom hotelskoj privatnoj plaži, ovaj hotel gostima pruža maksimalno uživanje u mediteranskom duhu.

Nudimo vam nezaboravan i opuštajući odmor. U našem hotelu ćete iskusiti niz uzbudljivih doživljaja, osjetićete čari izvrsne kuhinje, kao i poseban ambijent ispunjen savremenim sadržajima i uslugom koja se prilagođava samom gostu.

 

Moderan hotel smješten u blizini magistrale, na 100 metara od bečićke plaže. Posjeduje  dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmane za 2,4 i 5 osoba, pružajući maksimalnu udobnost. Prijatan restoran, kafe bar, teretana, sauna, jacuzzi  će pružiti pravi užitak našim gostima.

 

Foto galerija:

Hotel "Stella di Mare" je mali, porodični hotel otvoren 2008.godine. Smješten je 300 metara od predivne bečićke plaže i oko 4 km od Starog grada Budve. Opremljen je u modernom stilu i ima 18 soba i apartmana.U hotelu se nalaze sledeći sadržaji: restoran sa terasom, kafe – bar, privatni parking, jacuzzi i sauna, kablovska TV, intenet . Hotel nudi uslugu noćenje&doručak.

 

Foto galerija:

"Splendid Conference & Spa Resort" je luksuzni hotel sa pet zvijezdica, smješten na samoj obali prozirnog Jadranskog mora sa privatnom plažom. Ljubazno osoblje će učiniti sve da uživate u najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima i besprekornoj usluzi koje možete iskusiti u brojnim  hotelskim objektima: veliki glavni restoran, japanski restoran, prostran lobby bar, bar (unutrašnji i spoljašnji dio) koji se nalazi pored velikog bazena, plažni bar, banket aperitiv bar, kazino. Struktura hotelskog smještaja se sastoji od: 322 superior sobe, 6 soba za invalide, 15 wellness executive apartmana, 1 penthouse apartman i 1 predsjednicki apartman. Prelijepo dizajniran Spa centar nudi veliku raznovrsnost sadržaja i tretmana. Vrhunska sredstva i oprema za poslovne sastanke, predstavljaju ovaj hotel kao jedno od najuglednijih mjesta za konferencije u Evropi.

 

Foto galerija:

Jedan od najboljih hotela sa četiri zvijezdice u Crnoj Gori smješten je u Bečićima, atraktivnom turističkom naselju. Hotel je udaljen 2 km od Budve, 5 km od sledećeg luksuznog odmarališta Sveti Stefan i samo 200 m od plaže. Raspolaže sa 230 soba i impresivan niz objekata koji uključuje: veliki bife restoran, kafe restoran, a la carte restoran, plažni restoran – piceriju, aperitiv bar, prelijepo dizajniran spa i wellness centar sa unutrašnjim bazenom uključujući 2 whirlpools, spoljašnji bazen sa whirlpools i dječijim bazenom,  fantastičan aqua park i moderan kongersni  centar.

 

Foto galerija:

Atraktivan hotel „Montenegro Beach Resort“ je hotel  sa četiri zvijezdice, koji se nalazi na pješčanoj bečićkoj plaži, samo 2 km udaljen od Budve. Predstavlja idealan izbor za parove koji žele da provedu romantičan trenutke, porodice koje žele da uživaju u nezaboravnom odmoru kao i za poslovne ljude koji planiraju uspješne sastanke ili konferencije. Hotel ima 168 soba i 4 apartmana. Glavni sadržaji hotela su: restoran sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, aperitiv bar, ekspres restoran u blizini plaže, tekila bar na plaži, 3 spoljašnja bazena sa barovima, unutrašnji bazen, prostor za saunu, centar za masažu, fitnes centar i 3 konferencijske sale sa kapacitetom od 10 do 150 učesnika.

 

Foto galerija:

Hotel "Tara" se nalazi u poznatom turističkom naselju Bečići, koje se nalazi na samo 2 km od starog grada Budve. Struktura smještaja se sastoji od 227 soba, od čega su 143 dvokrevetne, 54 trokrevetne, 28 porodične soba i 2 apartmana. Hotel takodje ima 68 vila koje imaju dvokrevetnu sobu i balkon, kao i 12 apartmana. Raznolikost ponude kao šsto su: restoran, aperitiv bar sa terasom, spoljašnji bazen, privatna plaža, kongresni centar i suvenirnica će svakako obogatiti posjetu ovom hotelu.

 

Foto galerija:

Hotel "Iberostar Bellevue", smješten blizu poznate Bečićke plaže je u potpunosti renoviran 2006. godine i okružen je zelenilom. Hotel raspolaže sa 578 udobno namještenih soba u 3 odvojene zgrade sa ukupno 7 liftova. Njegova ponuda predstavlja širok raspon različitih usluga, koje će osigurati savrsen porodični ili odmor u dvoje, uz prostran i lijepo uređen vrt od 40 000 m2 u okviru koga se nalazi bazen za odrasle i odvojeno od njega, bazen za djecu. Glavna pogodnost hotela je tzv. „all inclusive“ usluga. Takodje, hotel ima i svoj unutrašnji bazen i welness centar, nekoliko aperitiv barova, piceriju.

 

Foto galerija: