Hotel “Vile Oliva” se nalazi na samo 80 metara od plaže u prelijepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri. Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila i centralnom objektu. Hotel posjeduje 98 standardnih soba, 138 superior soba, 23 duplex suites i 6 superior suites ukupnog kapaciteta od 700 kreveta sto ga čini ujedno i najvećim turističkim kompleksom u Petrovcu i jednom od većih resorta na crnogorskom primorju i budvanskoj rivijeri.

 

U malom gradiću Petrovcu, između Svetog Stefana i Bara, na svojoj predivnoj poziciji, nalazi se hotel „Rivijera“. Okružen borovom šumom, palmama, čempresima i zelenilom, naslonjen na brdo, od najbliže plaže udaljen je samo 30 metara i 300 metara od druge obližnje plaže. Hotel ima 49 dvokrevetnih soba, 42 Junior apartmana i Family soba, 2 restorana, lobby bar, spoljašnji bazen i jacuzzi, teniski teren, igralište za košarku i odbojku na plaži, zabavni park za djecu sa toboganima i drugim sadržajima.

 

Foto galerija:

Ovaj hotel, otvoren u ljeto 2006. godine, smješten je na 300 m od Petrovačke plaže. Možete uživati u pogledu na more iz ovog hotela, čak i iz soba u prizemlju. Hotel posjeduje  50 soba modernog enterijera, uključujući kablovsku TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, fen i terasu. Na poslednjem spratu hotela nalazi se restoran sa kafe barom, konferencijska sala, jacuzzi, spa, fitnes centar, salon ljepote, sunčana terasa i prostor za djecu, odakle se pruža pogled na tvrđavu Lazaret, pučinu i gustu borovu šumu.

 

Foto galerija:

Pored mora, u malom primorskom mjestu – Petrovcu, nalazi se hotel „Palas“, renoviran 2010. godine. Hotel raspolaže sa 25 jednokrevetnih, 103 dvokrevetnih i 39 trokrevetnih soba kao i sa 4 apartmana. U okviru kompleksa se nalaze restoran, kongresna sala, nekoliko barova, otvorene terase, unutrašnji i spoljašnji bazen, sauna, masaža, frizerski salon, igralište za djecu, kongresna sala sa 120 mjesta i još 3 salona – svaki sa kapacitetom od 25 mjesta.

 

Foto galerija: