Hotel Palma, kategorisan sa četiri zvijezdice, nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Naš hotel u svojoj ponudi ima 113 moderno opremljene i komforne sobe od kojih je većina sa pogledom na more ( STANDARD, SUPERIOR, JUNIOR SUITE ). Pored smještaja, Palma obezbijeđuje i usluge banket i ketering servisa u nekoj od naših sala za sastanke i konferencije, koje su opremljene sa najsavremenijom tehničkom opremom. Takođe, hotel raspolaže restoranskom salom prijatnog ambijenta, pogodnom za organizaciju raznih svečanosti. Hotel nudi Spa centar usluge kako svojim gostima tako i posjetiocima.

 

Hotel “Magnolija”se nalazi na svega 200m od marine Porto Montenegro, sa svojim modernim apartmanima i studijima koji imaju besplatan bežični internet, balkone, LCD televizore i kablovsku televiziju. Tivatska plaža je udaljena samo par minuta. 

Sve smještajne jedinice u hotelu imaju klima uredjaje i frižidere. Neki od apartmana imaju mini kuhinju i sto za ručavanje.

Recepcija je dostupna 24h dnevno, a gosti mogu koristiti i usluge vešeraja. Gosti mogu uživati u baru, a postoji i soba za opuštanje sa pikadom i stolom za bilijar.

 

Foto galerija: