12 noći / 13 dana

Pet država u 13 dana – savršena prilika da saznate sve sto želite da znate o Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, njihovim sličnostima i različitostima. Imaćete priliku da posjetite urbane, velike gradove kao sto su Beograd i Tirana, ali takodje i da uživate u predivnoj prirodi i malim živopisnim gradovima... Istražite sa nama ovu divnu regiju koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

 

Raspored ture:

1. dan

Dolazak

2. dan

Beograd

Razgledanje Beograda. Noćenje u hotelu.

3. dan

Topola - Kragujevac - Skoplje

Vožnja do Skoplja – glavnog grada Makedonije. Prvo zaustavnjalje je u Topoli – rodnom mjestu srpske Kraljevske porodice, Karađorđević. Drugo zaustavljanje je u Kragujevcu, radi kratkog razgledanja grada. Dolazak u Skoplje. Prijavljivanje u hotel i noćenje.

4. dan

Skoplje - Ohrid

Razgledanje Skoplja. Vožnja do Ohrida i njegovog jezera. Posjeta  manastira Sveti Jovan Bigorski. Razgledanje Ohrida. Noćenje u hotelu u Ohridu.

5. dan

Ohrid - Tirana

Vožnja od Ohrida do glavnog grada Albanije, Tirane. Razgledanje Tirane. Noćenje u hotelu u Tirani.

6. dan

Tirana - Kruja - Skadar - Crna Gora

Vožnja od Tirane do malog simpatičnog grada, Kruje. Nastavljamo prema Skadru, jednom od najstarijih gradova Evrope. Razgledanje Skadra. Vožnja do Crne Gore. Dolazak u Bečiće, prijavljivanje i noćenje u hotelu.

7. dan

Budva - Cetinje - Kotor

Razgledanje Budve. Vožnja do Cetinja, stare prijestonice, i razgledanje grada. Nastavljamo put prema Kotoru, srednjovjekovnom gradu koji je pod zaštitom UNESCO – a. Razgledanje Kotora. Povratak u Bečiće. Noćenje u hotelu.

8. dan

Crna Gora - Dubrovnik (Hrvatska)

Vožnja iz Bečića za Hrvatsku. Dolazak u Dubrovnik. Prijavljivanje u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.

9. dan

Dubrovnik

Razgledanje Dubrovnika. Slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.

10. dan

Elafiti

Vožnja brodom  do ostrva Elafita, živopisnog arhipelaga u blizini Dubrovnika. Obilazak tri najveća ostrva iz grupe: Koločep, Šipan i Lopud. Povratak u Dubrovnik. Noćenje u hotelu.

11. dan

Dubrovnik - Mostar (Bosna i Hercegovina) - Split (Hrvatska)

Vožnja od Dubrovnika do Mostara, grada u Bosni i Hercegovini. Razgledanje Mostara. Nastavak vožnje i dolazak u Split. Prijavljivanje i noćenje u hotelu.

12. dan

Split

Razgledanje Splita. Slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.

13. dan

Odlazak

Polazak sa aerodroma u Splitu.

 

Foto galerija: