Apartmani Balabusic

Privatni smještaj
3
Budva

Opis

Apartmani Balabušic se nalaze na atraktivnoj lokaciji u Budvi, nedaleko od plaže Dukley, plaže Ričardova glava i Slovenske plaže,na 2 km udaljenosti od plaža Pizana ,dok se plaža Bečići takođe nalazi na 2 km udaljenosti od apartmana  . U ponudi je smeštaj sa pogledom na grad i besplatnim WiFi internetom.Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 18 km od smeštajnog objekta.

Sadržaji

Smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju terasu, zajedničku terasu ili balkon, kuhinju(osim dvokrevetne sobe), kupatila sa tušem, fen, čajnik, TV,frižider, peglu, daska za peglanje. U Dupleksu ima masina za pranje sudova, mašina za veš ,telefon.

Smještajne jedinice

Twin soba sa terasom -17 m2, bez čajne kuhinje, mak. 2 osobe

Studio za 2 osobe (zajednička terasa) -25 m2, studio sa kuhinjom i zajedničkom terasom, mak. 2 osobe.

Studio za 3 osobe (zajednička terasa) -30 m2, studio sa kuhinjom i zajedničkom terasom, mak. 3 osobe.

Apartman sa 1 spavaćom sobom za 3 osobe sa balkonom -26 m2, apartman sa kuhinjom i balkonom, mak. 3 osobe.

Apartman sa 1 spavaćom sobom za 4 osobe (zajednička terasa) -43 m2, apartman sa terasom i kuhinjom: u spavaćoj sobi - singl ležaj i francuski ležaj, u dnevnoj sobi - bračni krevet i sofa na razvlačenje 140k190, mak. 4 osobe.

Apartman sa 1 spavaćom sobom za 4 osobe (2 terase) -apartman sa kuhinjom i zajedničkom terasom: u spavacoj sobi bračni krevet i singl ležaj, u kuhinjskom dijelu   - 1 krevet za jednu osobu, mak. 4 osobe.

Apartman sa dvije spavace sobe za 5 osoba (zajednička terasa) -43 m2, apartman sa kuhinjom i zajedničkom terasom: spavaća soba sa odvojenim krevetima i spavaća soba sa francuskim ležajem, pomoćni ležaj za dete do 6 godina, mak. 4 ili 2 odrasle osobe +3 djeteta.

Dupleks stan sa galerijom za 5 osoba sa terasom-130 m2, dvoetažni stanovi: spavaća soba sa francuskim i bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje i dva odvojena ležaja, kuhinja, terasa 30 m2, mak. 5 soba ili 3 odrasle osobe. +3 djeteta.

Usluga
SC
Napomene

Check in :14:00 /Check out :09:00

Boravak sa kućnim ljubimcima nije dozvoljen

Plaža - gradska

Lokacija

Foto galerija