Apartmani Jovan

Privatni smještaj
4
Budva

Opis

Apartmani Jovan nude klimatizovan smeštaj u Budvi, na 650 metara udaljenosti od Slovenske plaže. U svim smeštajnim jedinicama je dostupan besplatan bežični internet. Gosti takođe mogu besplatno koristiti privatni parking. Apartmani odišu kućnom atmosferom i poseduju luksuzan enterijer koji pruža maksimalan komfor i udobnost.Apartmani Jovan su udaljeni 1,7 km od plaže Mogren i 3,4 km od plaže Jaz. Aerodrom Tivat se nalazi na 16 km.

Sadržaji

Sve smeštajne jedinice imaju trpezariju i čajnu kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje. Prostor za sedenje je opremljen sofom, sefom i TV-om sa satelitskim kanalima. Kupatila u smeštajnim jedinicama sadrže tuš, fen za kosu, besplatan toaletni pribor, mašinu za pranje i mašinu za sušenje veša.Pogled iz apartmana - na susedne kuće.

Smještajne jedinice

Apartman sa 1 spavaćom sobom za 3 osobe sa balkonom (oko 42 m2, apartman koji se sastoji od spavaće sobe sa dva odvojena ležaja i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom i sofom; ima unutrašnja vrata, balkon; mak. 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 dece)

Dvosoban stan za 5 osoba sa balkonom (oko 64 m2, stan koji se sastoji iz dve spavaće sobe i dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom i sofom; unutrašnja vrata, balkon; u jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, u drugom - dva odvojena kreveta, maksimalno 5 odraslih ili 4 odrasle osobe + 2 dece)

Usluga
SC
Napomene

Check in :12:00 /Check out :10:00

Boravak sa kućnim ljubimcima nije dozvoljen

Plaža - gradska

Lokacija

Foto galerija