Heritage Grand Perast

Hotel
5
Perast

Opis

Hotel Grand heritage Perast je luksuzan hotel sa 5 zvezdica koji se nalazi u šarmantnom primorskom gradu Perastu, Crna Gora. Hotel je smešten u obnovljenoj palati iz 18. veka, nudeći gostima jedinstveno i istorijsko iskustvo. Hotel nudi zadivljujući pogled na Bokokotorski zaliv i okolne planine, pružajući gostima fantastičnu pozadinu za njihov boravak. Pored toga, lokacija hotela u Perastu omogućava gostima da lako istraže bogato kulturno nasleđe grada, uključujući njegove dobro očuvane zgrade u baroknom stilu i istorijske crkve.

Sadržaji

Bazen u zatvorenom, fitnes centar,  spa i velnes centar, stolice za sunčanje ili ležaljke za plažu. Suncobrani, parking.

U sobama:

Sve smeštajne jedinice su moderno uređene, klimatizovane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sefom. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Dodatne pogodnosti obuhvataju bademantile i papuče.

Smještajne jedinice

Superior Double

Namijenjena za 2 osobe

1 King size krevet

25 do 40 m² kvadratnih metara

Smeštena u renoviranoj i savršeno klimatizovanoj zgradi bivše fabrike, Superior dvokrevetna soba ima sve što vam je potrebno za opuštanje u jedinstvenom okruženju.

Deluks dvokrevetna soba

Namijenjena za 2 osobe

1 Double krevet

28 do 48 m² kvadratnih metara

U Deluks dvokrevetnoj sobi, imaćete sve što vam je potrebno da se opustite i oprostite od stresa. Poslužite se šoljom sveže kafe i opustite se ispred TV-a okruženi luksuznom atmosferom.

Dvokrevetna deluks soba sa pogledom na more

Namijenjena za 2 osobe

1 King size krevet

32 do 38 m² kvadratnih metara

Otkrijte Deluke dvokrevetnu sobu sa pogledom na more, koja se nalazi na drugom spratu renovirane fabrike. Sa novouređenim objektima, ovaj kraj vam pruža, u pogledu pogleda, ljepotu Bokokotorskog zaliva.

Deluks soba sa pogledom na vrt

Namijenjena za 2 osobe

1 King size krevet

30 do 45 m² kvadratnih metara

Soba za opuštanje i odvajanje. Ovaj prostor ima privatnu baštu sa ležaljkama i tušem sa tihim delom gde se možete odmoriti. Neke sobe imaju pomoćni ležaj.

 Superior Deluks dvokrevetna soba

Namijenjena za 2 osobe

1 King size krevet

33 do 39 m² kvadratnih metara

Superior Deluks dvokrevetna soba se nalazi na odličnoj lokaciji u hotelu. Pripremite se da se odmorite poput kraljevske porodice i razmislite o posebnim trenucima u kojima ste uživali tog dana u jednoj od naših najluksuznijih soba.

Dupleks Deluks

Namijenjen za 4 osobe

1 King size krevet

54 do 73 m² kvadratnih metara

Savršen luksuzni smeštaj za porodice. Sastoji se od dva sprata sa međusobno povezanim drvenim stepeništem kako bi gostima pružio dovoljno prostora za održavanje privatnosti.

Junior Suite

Namijenjeno za 2 osobe

1 King  size krevet

32 do 46 m² kvadratnih metara

Ako tražite nešto još ekskluzivnije, rezervišite naš Junior apartman; to je definitivno sigurna opklada! Sa prostorom za dve ili tri osobe.

Royal Suite

Namijenjen za 2 osobe

1 queen size krevet

41 m² kvadratnih metara

Smeštena u palati Smekja, očekuje vas jedna od najluksuznijih soba hotela: Kraljevski apartman. Jedna od njegovih najvećih privlačnosti je balkon sa pogledom na Jadransko more.

Royal Dupleks Suite

Namijenjen za 3 osobe

1 King size krevet

72 m² kvadratnih metara

Luksuz i prostor kombinuju se u najboljoj sobi u hotelu. Ovaj smeštaj se sastoji od dva sprata povezana spiralnim stepeništem.

Usluga
BB
Napomene

Check in: 15h/Check out:  12h

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Besplatan privatan parking je moguć u blizini (rezervacija nije moguća).

Lokacija

Foto galerija