Hotel Aleksandar

Hotel
4
Budva

Opis

Idealno lociran blizu plaže, daleko od velike gužve nalazi se hotel Aleksandar, porodični klub hotel koji je dočekivao goste u Budvi još od 1989. Kompleks predstavlja dragulj u kruni hotelske grupe „Budvanska rivijera“. Hotel se se sastoji od 4 odvojene vile, koje su dobile nazive po biljkama: Lavanda, Hortensia, Pinea i Tilia. Nazivi vila personifikuju bogato zelenilo hotela, kao i mediteranski šarm kojima su vile okružene. Izuzetna lokacija, sa samo nekoliko metara šetnje do najduže gradske plaže, omogućava našim gostima da se premjeste iz jedne oaze u drugu. Sa ekskluzivnim izlazom/ulazom vodi direktno od našeg bazena do gradskog šetališta, gosti imaju pristup raznim atrakcijama, restoranima , prodavnicama suvenira i još mnogo toga u blizini.

Udaljenost od aerodroma Tivat - 21 km, od Podgorice - 65 km.

Sadržaji

Idiličan i miran, preferirana je destinacija za porodice. Kompleks sadrži ukupno 187 porodičnih soba i apartmana, 3 otvorena bazena (bazeni sa slanom i slatkom vodom), dječija igrališta, i mnogih drugih sadržaja raspoređenih po lijepo uređenom imanju, koji se mogu koristiti kao rekreacioni sadržaji za kvalitetno provedeno slobodno vrijeme. Za roditelje koji žele mir postoje zatvorene igraonice i otvorena igrališta za djecu. Zatvorena igraonica od 150 m² ima dječiji kutak, bazene sa lopticama, lavirint na više nivoa za igru, zajedno sa mnoštvom mekane i sigurne opreme za dodatnu zabavu, a za roditelje postoji i bar. Tokom večernjih sati roditelji i stariji gosti mogu uživati u tematskim zabavama, folklornim večerima, mađioničarskim predstavama i muzičkim nastupima. Agenda je osmišljena tako da odmor bude zabavan za sve članove porodice. Hotel ima konferencijsku salu površine 80m2, opremljena za prezentacije, seminare I manje kongrese. Mini spa u okviru hotela ima saunu, masaže, jacuzzi teretanu i slično.

U sobama:

Ugodne dvokrevetne sobe sa odvojenim ili francuskim krevetima i pomoćnim ležajem, imaju TV ravnog ekrana, kabelski kanali, mini hladnjak, klima uređaj, sef, fen za kosu, kupatilo s tušem, besplatni Wi-Fi, besplatne kupatilska kozmetika. Dječiji krevetac na zatjev uz doplatu na licu mjesta.

Napomena: nemaju sve sobe balkon.

Smještajne jedinice

Double: Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilo sa tušem. Kvadratura sobe cca 21 m². Maksimalan kapacitet je 3 osobe. Nemaju sve sobe balkon.

Usluga
BB, HB, FB, All inclusive
Napomene

All inclusive uključuje:

topli napitci (samouslužni  aparat), espresso, kafa bez mlijeka, kafa sa mlijekom, cappuccino, topla čokolada, čaj (razne vrste)

Bezalkoholna pića(samouslužni aparat) - Coca cola, fanta, tonik, ledeni čaj, sok od jabuke, pomorandže, breskve, mineralna voda, negazirana voda.

Alkohonla pića – Rum, cheery liker, vodka, gin, lozova rakija, šljivovica rakija, amaro liker, kruškovac liker, vinjak, badel brand

Vina (samouslužni  aparat) – bijelo i crveno vino

Pivo  (samouslužni  aparat) - pivo Nikšićko

Radno vrijeme All inclusive bara je svakog dana od 10 do 23h

U hotelu Aleksandar all inclusive bar je preko puta recepcije.

Pored pića u all inclusovu ponudu je uključen jedan ili dva slatka snack-a (sitni kolači, voće i/ili sl.) u toku dana prvi oko 11h drugi između ručka i večere.

Sve gore navedeno je podložno izmjenama.

Check in :14:00 /Check out :10:00

Boravak sa kućnim ljubimcima nije dozvoljen

Plaža – javna plaža dužine cca 1600 m, pijesak i šljunak. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Lokacija

Foto galerija