Hotel Palas

Hotel
4
Petrovac

Opis

Hotel Palas sa četiri plus zvjezdice smješten je u Petrovcu, malom primorskom naselju koje karakterišu blaga mediteranska klima, prelijepe pješčane plaže, skrivene uvale, kao i gostoljubivi mještani. Sam hotel je smješten u centralnom dijelu naselja, okružen narandžama i maslinama u uvali u Petrovačkom zalivu, sa pogledom na dva ostrva: Katič i Sveta Neđelja. Znamenitosti ovog malog grada čine ga pogodnim za porodice, starije građane, parove i za sve koji traže idilično okruženje za odmor.

Udaljenost od aerodroma Tivat – 37 km, od Podgorice – 47 km, do Budve – 19 km, do Bara – 20 km, do Svetog Stefana – 10 km.

Godina otvaranja: 1983 | Godina obnove: 2011

Površina: 15 000 m2

Sadržaji

Parking ispred hotela uz doplatu, free wi-fi, bazen, apotekam restorani, spa i kozmetički saloni konferencijske sale, prodavnica suvenira, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena.

Wellness centar hotela sastoji se od otvorenog bazena sa slanom vodom i zatvorenog bazena sa slatkom vodom.

Restorani i barovi:

 U glavnom restoranu sa 500 mjesta služe se jela nacionalne i internacionalne kuhinje - à la carte ili na bazi švedskog stola. Francuska terasa sa 100 mjesta nalazi se pored glavnog restorana u hladnoj hladovini bašte, gde možete doručkovati sa pogledom na more, a uveče se pretvara u a la cart restoran sa nacionalnom kuhinjom. Američki bar u blizini recepcije sa pogledom na more popularno je mjesto za opuštanje i koktel zabave. Bar pored bazena sastoji se od unutrašnjeg prostora i vanjske terase s pogledom na bazen. Piće se servira od 08:00-23:00.

Konferencijske sale i događaji:

 Konferencijska sala Castio – 215 m2 kapaciteta 220 sjedećih mjesta, Klasična konferencijska sala Katič – 145 m2 kapaciteta 80-100 mjesta, Sala za sastanke 25 m2 kapaciteta 12 mjesta, Aperifit Bar 200 m2 za različite namjene: seminare, pozorišne predstave, plesne zabave, svečane večere i sl. Prostorije su opremljene klima uređajima i modernom opremom (projektor, platno, stalak za zvučnike i ostalo po želji).

Smještajne jedinice

Standardna dvokrevetna soba – francuskim ležajem i terasom, posjeduje kompletnu standardnu hotelsku opremu. Svaka soba ima terasu sa mobilijarom, mini bar, sef, telefon, AC, Tv. Makismalni kapacitet – 3 osobe.

Standardna dvokrevetna soba pogled more –  Luksuzni ugođaj sa najljepšim zalaskom sunca - Prostrana dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima i pomoćnim ležajem sofa (kao dvosjed na rasklapanje). Terasa sa pogledom na more i ugodnim mobilijarom, mini bar, sef, telefon, AC, Tv. Maksimalan kapacitet – 3 osobe.

Usluga
BB, HB i FB
Napomene

Check in :14:00 /Check out :10:00

Boravak sa kućnim ljubimcima nije dozvoljen.

Plaža

Plaža – javna plaža dužine cca 600 m, pijesak i šljunak. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Lokacija

Foto galerija