One&Only Portonovi

Hotel
5
Herceg Novi

Opis

Pozicioniran tik uz otvorenu jadransku obalu, na elegantnom ulazu u Bokokotorski zaliv u Herceg Novom, One&Only Portonovi je dragulj nove crnogorske rivijere. Radujte se netaknutim plažama, suncem okupanom jedrenju i planinarenju po šumi. Prošetajte kaldrmisanim ulicama i crkvama ispunjenim freskama susednih srednjovekovnih gradova poput Perasta i Kotora. Tamo gdje se kultura susreće sa prirodnim ljepotama, glamurom i avanturom, možete doživjeti najjedinstvenije stvari u Crnoj Gori. Otkrijte inspiraciju iza zadivljujuće arhitekture i dizajna One&Only Portonovi, naše palate na ivici Bokokotorskog zaliva. Privlačnost tokom cele godine dolazi zahvaljujući lokalnoj umetnosti  i umirujućoj paleti boja koja odražava naše prirodno okruženje.

One&Only Portonovi je udaljen od aerodroma Tivat 50 minuta, od Dubrovnika jedan sat, od Podgorice dva i po sata, Split četiri sata i deset minuta i Tirana četiri i po sata.

Sadržaji

One&Only Portonovi pruža beskrajnu zabavu za sve uzraste i strasti. Od sporta i joge do blaženih spa tretmana, od mirnog izležavanja na suncu do živahnih koktela u klubu pored bazena, pustite da vaše raspoloženje i energija teku iz svemira u prostor.

Uronite u razne sportske aktivnosti u odmaralištu i oko njega za nezaboravno aktivan beg. Od luksuznog teniskog kluba Tipsarević do uzbudljivih sportova na vodi i na plaži, pripremite se da zaplovite u nezaboravnu avanturu na ovom retkom nautičkom igralištu.

Za maštu nasih gostiju mladih i starih, naši klubovi KidsOnly i One Tribe poznati su kao mesto gde mlađi gosti žele da provode dane.

KidsOnly za mlađe goste i One Tribe za tinejdžere nude sate zabave u zatvorenom i na otvorenom u stručnim rukama obučenih negovatelja. Otvoreni do večeri, naši klubovi omogućavaju odraslima da odvoje vreme za uživanje u odmaralištu, dok budućem One&Onli plemenu daju ukus našeg živopisnog načina života.

Nakon ekskluzivnog globalnog partnerstva sa vodećim brendom stručnjaka za zdravlje i dobrobit Chenot, One&Only Portonovi je prvi One&Only koji nudi Chenot Espace, transformativno putovanje detoksikacije i resetovanja tela zasnovano na poznatoj Chenot metodi®, sa prilagođenim programima i pionirskim tretmanima koji su naučno dizajnirani. za povećanje vitalnosti i optimalnog zdravlja gostiju, tokom cele godine.

U sobama: Dobrodošli na svoju privatnu osmatračnicu  života na Jadranu. Sa osvežavajućim otvorenim prostorom i prijatnim enterijerom, naše sobe su utočište udobnosti gde možete da se odmarate i uživate u luksuzu.

Smještajne jedinice

Soba Portonovi, Soba sa pogledom na zaliv, Panoramska soba sa pogledom na zaliv, dve spavaće sobe Porodična soba sa dve spavaće sobe, Apartmani, Vile, Vila Orjen – 3 spavaće sobe, Vila Rumija - 3 spavaće sobe Vila Lovćen (3 spavaće sobe), Vila Orjen (4 spavaće sobe), Vila Lovćen (4 spavaće sobe).

Usluga
BB, HB, FB, All inclusive
Napomene

Vreme dolaska: 15:00 Vreme odjave: 12:00

Gost i ljubimac

Dozvoljen pas maks. težina u kg 10

Lokacija

Foto galerija